Action gezichtsmaskers


Action is enorm aan het uitbreiden in het beauty-assortiment. Super leuk natuurlijk! Afgelopen week viel mijn oog op de nieuwe sheet masks van de action. De oude, vloeibare maskers vond ik al erg fijn, maar geven altijd zo’n troep als je het aan moet brengen. Sheet masks zijn veel handiger, dus ik besloot 3 soorten af te rekenen!

Ik wil niet zeggen dat ik een probleemhuid heb, maar hij is op sommige plekken wel ontzettend droog. Zo is mijn neus bijvoorbeeld altijd een drama! Ik heb al zo ontzettend veel verschillende crèmes geprobeerd, maar niets lijkt te werken. Nu doet mijn huid het met het vitamine E serum van The Bodyshop en de crèmes van de Hema erg goed, maar toch mis ik net dat beetje extra. Mijn huid is niet trekkerig, maar voelt ook niet zacht aan. Ik probeer elke week wel een maskertje te doen en ook hierin varieer ik van goedkopere tot duurdere varianten. Die van de Action moest ik natuurlijk ook proberen!

Er zijn best veel soorten. Ik heb er uiteindelijk 3 uitgekozen die naar mijn mening het beste bij mijn huid passen. Het granaatappel masker en het blueberry-yoghurt masker zijn vochtinbrengend en het rozen masker helpt je natuurlijke glow te verbeteren. Er was ook nog een masker met wijnextract. Deze lijkt me heel apart en wil ik ook zeker nog een keer proberen!

Bij het testen viel me gelijk al op dat de maskers goed doorweekt zijn en zelfs een beetje druppelen. Veel goedkope sheet masks zijn wat aan de droge kant, dus dit was voor mij al een goed teken! Wat mij verder nog verraste was de vorm van het masker. Vaak zijn ze veel te groot of kloppen de verhoudingen niet. Dit masker is precies goed voor mijn gezicht.

De geuren zijn ook prima. Het blueberry-yoghurt masker heeft een typisch en subtiel blueberry geurtje, maar dan net iets romiger. Het rozen masker ruikt naar rozenwater. Ik ben zelf niet weg van deze geur, maar vies is het zeker niet. Tot slot het granaatappel masker. De geur kon ik in eerste instantie niet helemaal plaatsen, maar grenadine siroop komt het meest in de buurt. Best zoet dus! Ze ruiken allemaal wel een tikkeltje chemisch, maar dit is gelukkig niet storend.

Op de achterkant van de verpakking staat dat het masker 20 tot 30 minuten moet blijven zitten. Aangezien mijn huid dus erg droog is, ga ik altijd voor de maximale tijd. Ik heb hem dus 30 minuten op mijn gezicht laten zitten en ondertussen lekker een afleveringetje gekeken op Netflix :-). De tijd vliegt dan echt voorbij!


Na 30 minuten is het masker al een stuk droger geworden. Na het verwijderen voel je dat er een laagje op je huid ligt van het masker. Ondanks dat dit niet op de verpakking staat, masseer ik dit altijd nog een beetje in mijn huid. Daarna spoel ik het af met water en het resultaat was echt top! Mijn huid voelde heel zacht aan, zelfs mijn neus! Tot nu toe is dit met geen enkel masker gelukt. Wat mij betreft dus echt een dikke aanrader. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten. De maskertjes kosten maar €0,55 per stuk!

Verwen jij je huid wel eens met een masker? 

6 gedachten over “Action gezichtsmaskers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s