Goedkope Marble items


Marmeren items zijn de laatste maanden helemaal in. Je ziet het vooral op Instagram veel voorbij komen. Het ziet er niet alleen mooi uit, het is ook nog eens ideaal om als ondergrondje te gebruiken voor foto’s. Echt marmer is natuurlijk ontzettend duur, dus de producten in de winkel zijn in de meeste gevallen namaak. Toch valt het me op dat er voor veel producten aardig wat geld gevraagd wordt, juist omdat het zo’n trend is. Ik heb een paar goedkope items gevonden die ik graag met jullie deel!


Voor goedkope items denk je natuurlijk gelijk aan de Action. Ik kom er regelmatig en het viel me eigenlijk tegen hoe weinig marmeren items ze verkopen. Ik kwam als eerste deze kaarsjes tegen. Ze zien er niet alleen mooi uit, ze ruiken ook nog eens heerlijk! Het enige nadeel is dat je aan de achterkant wel ziet dat het echt een papiertje is wat er op is geplakt. Dit voel je ook als je de kaars optilt. Toch vind ik ze zeker niet verkeerd! Ze worden ook niet warm aan de onderkant als ze branden. Aan de zijkanten voel je dit wil een beetje, maar je kunt ze nog prima optillen. Als de kaarsjes helemaal opgebrand zijn, kun je ze ook nog leuk neerzetten als decoratie of misschien als bakje voor pennen of kleine prulletjes. Wat ik extra leuk vind, is dat er ook kaarsjes zijn met een donkere en grijze marble print. Ondanks dat geen enkele marble print hetzelfde is, vind ik dat dit toch net even een andere touch geeft. De kaarsjes kosten per stuk maar €0,99!


Bij de Action viel mijn oog ook op een marble tafeltje. Hij is 40 centimeter hoog en de diameter van het blad is 30 centimeter. Een kleintje dus, maar erg leuk als nacht’kastje’ of bijzettafeltje. Het tafeltje heeft 3 pootjes die gemaakt zijn van hout. Het blad is gemaakt van MDF.


Het tafeltje moet je wel nog even zelf in elkaar zetten. De pootjes bevestig je eenvoudig aan de onderkant. Wel even goed vastdraaien, anders staat hij erg wiebelig! Als de pootjes eenmaal goed zitten, kun je genieten van dit leuke tafeltje. Het allerleukste: hij kost slechts €4,98!

Een tijdje geleden liep ik de Primark binnen en spotte daar twee marble items. Hier had ik ze totaal niet verwacht! Ik kwam als eerste een notitieboekje tegen. Notitieboekjes zijn altijd handig om te hebben en deze ziet er ook nog eens mooi uit. Er staat ‘NOTES’ op de voorkant en er zit lijntjespapier in. De achterkant van het boekje is geheel met marble-print, dus deze kant is heel handig om te gebruiken voor foto’s. Het boekje is heel simpel, niet teveel poespas, ik hou er van! Het notitieboekje kost €3,-.


Ook zag ik dit handige blok met sticky notes in verschillende maten. Ik gebruik dit soort blaadjes heel vaak om even snel iets op te schrijven wat ik niet mag vergeten of als ik afspraken maak die nog niet 100% vast staan. Op deze manier kan ik het makkelijk verplaatsen in mijn agenda, zonder gekras. Iets waar de perfectionist in mij heel erg blij van wordt. De grote blaadjes gebruik ik meestal voor dingen die ik niet mag vergeten en de wat kleinere zijn ideaal voor in mijn agenda. De hele smalle gebruik ik minder vaak, maar zijn bijvoorbeeld wel handig om in een boek te plakken om aan te geven waar je bent gebleven. Dit item kost €4,-.

Wat vind jij van de Marble trend? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s