3 MAC lipsticks : Kinda Sexy | Modesty | Verve 

0c6f17bb-8df5-4705-85a1-75b0bdacd973

Ik ben al jaren een groot liefhebber van MAC lipsticks. Toen ik laatst zag dat er 20% korting was op de lipsticks kon ik het dan ook niet laten. Veel van de bekende MAC lipsticks heb ik al, dus ik besloot eens goed verder te kijken. Kinda Sexy, Modesty en Verve belandde in mijn winkelmandje…

Normaal bestel ik MAC altijd via Douglas, omdat ik het dan af kan halen in een filiaal in de buurt. Deze sale was alleen via de MAC online store, dus ik besloot een gokje te wagen. Ik bestelde maandag mijn lipsticks en kreeg ze donderdag in huis. De levering is vanuit Duitsland, dus nog aardig snel!

Kinda Sexy – Matte

Allereerst MAC Kinda Sexy. Deze lipstick heeft een matte finish en brengt daarom wat stroef aan. Bij matte lipsticks zie je al gauw velletjes, dus even goed scrubben van te voren is wel iets wat ik aan zou raden. De ondertoon is een beetje oranje/perzik achtig. Iets wat ik bij mezelf niet zo mooi vind staan 😦

Modesty – Crèmesheen

MAC Modesty had ik al een tijdje op het oog, maar kocht ik steeds niet. Geen idee waarom eigenlijk, want het is een prachtige neutrale kleur. Modesty is zacht roze en ik denk dat hij bij veel mensen goed zou staan. De lipstick heeft een crèmesheen finish, wat inhoudt dat hij verzorgend en heel romig van textuur is. Echt een musthave als je op zoek bent naar een draagbare lipstick.

Verve – Satin


Tot slot MAC Verve, de donkerste van de drie. Donkere lipstick kan ik best waarderen, maar ‘durf’ ik nog niet zo goed overdag te dragen. Verve is nog een stapje verder buiten mijn comfort zone. Waar ik normaal de veilige paarse en roze tinten kies, zit Verve tussen bruin en rood in. De lipstick heeft een Satin finish, mijn persoonlijke favoriet. Hij heeft veel pigment en niet veel glans, maar is niet zo stroef als een matte lipstick. I love it!

Kinda Sexy | Modesty | Verve

Ondanks dat ik nog een beetje moet wennen aan Kinda Sexy en Verve, ben ik toch erg blij met mijn aankoopjes. Heb jij nog MAC-lipsticks kunnen scoren in de sale? 

5 gedachten over “3 MAC lipsticks : Kinda Sexy | Modesty | Verve 

    1. Oranje doet het bij mij ook niet zo goed. Dacht dat het met Kinda sexy mee zou vallen, maar helaas. Als ik hem niet al te dik aanbreng dan gaat het nog, maar het is geen kleurtje wat ik vaak zal dragen

      Like

  1. Pingback: Review | MAC Whirl
  2. Pingback: MAC lipstick stash

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s